• +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus
  • +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus

Suomu Leikkuulauta & Havusuola Setti

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Suomu Leikkuulauta & Havusuola Setti

Suomu Leikkuulauta & Havusuola Setti: Käytännöllistä kauneutta ruoanlaittoon

Tutustu Suomu Leikkuulautaan ja havusuolaan. Tämä yhdistelmä tuo sekä käytännöllisyyttä että kauneutta jokaiseen kokkaushetkeen, olipa kyseessä sitten kodin tai mökin keittiö - tai vaikkapa leirinuotio!

Suomu Leikkuulauta:

Tämä tervalepästä valmistettu, kalansuomuista inspiroitunut leikkuulauta ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan myös visuaalisesti vaikuttava. Rovaniemellä valmistettu, Heikki Alakulpin suunnittelema lauta on viimeistelty käsityönä. Lauta on käsitelty pellavaöljyllä, mikä takaa pitkän iän ja kestävyyden. Laudan koko on 400 mm x 135 mm, vahvuus 28 mm. Leikkuulauta palvelee niin ruoanlaitossa kuin eleganttina tarjoilualustana.

Kivalo x Wild from Arctic Havusuola:

Käsintehty havusuola on Luusuan kylässä valmistettu kotikokin suosikki. Lappilainen kuusenkerkkä ja kotimainen ruohosipuli yhdistettynä merisuolaan (85 % seoksesta) luovat ainutlaatuisen aromin, joka sisältää havun tuoksua ja sitruksen vivahdetta. Tämä 90 g suola lasimyllyssä on kalaihmisen luottosuola, mutta sopii mainiosti myös kanalle, lihalle, riistalle ja kasvisruokiin.

Setin käyttö:

Kun valmistat aterioita käyttäen Suomu Leikkuulautaa ja maustat ne Wild from Arcticin havusuolalla, tuot ruoanlaittoon paitsi käytännöllisyyttä myös ripauksen luksusta. Leikkuulauta pääsee oikeuksiinsa niin arjessa kuin juhlassa. Havusuola tuo ruokiisi Lapin luonnon syvät, puhtaat maut!

Hoito-ohjeet:

Leikkuulauta on pestävä käsin ja tarvittaessa öljyttävä parafiiniöljyllä tai muulla vastaavalla öljyllä. Tämä säilyttää laudan kauneuden ja kestävyyden pitkään.

Havusuola kannattaa säilyttää kuivassa ja valolta suojattuna, jotta suolan aromit pysyvät intensiivisinä mahdollisimman pitkään.

Tämä setti ei ainoastaan rikasta ruoanlaittoasi, vaan myös tuo pohjoisen luonnon kauneuden ja aromit keittiöösi. Erinomainen lahjaidea luonnosta ja kokkaamisesta nauttivalle ystävälle tai rakkaalle – tai miksei itsellesikin, kun haluat tuoda keittiöösi ripauksen Pohjolan luksusta!


Tuotteen kaiverrus tästä