• +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus
  • +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus

YRITYS

Onko Kivalo Design Oy suomalainen yritys?

Kyllä. Kivalo Design Oy on suomalainen, vuonna 2021 perustettu yritys.

Mitä Kivalo-nimi tarkoittaa?

Kivalo on vanha vaarajono Suomen Lapissa. Tarinamme sijoittuu tuon vaarajonon varrelle.

Pääseekö Kivalon tehtaalle vierailemaan?

Valitettavasti ei. Tehtaamme on hyvin kompakti ja sen sijainti syrjäinen, joten tällä hetkellä turvallisia vierailuja ei ole mahdollista järjestää.

Kuinka otan yhteyttä yritykseenne?

Parhaiten meidät tavoittaa osoitteesta kivalo@kivalodesign.com. Meillä on myös sosiaalisen median tilit Instagramissa (@kivalodesign) ja Facebookissa (@kivalodesign).

VERKKOKAUPPA

Mistä löydä verkkokaupan toimitusehdot?

Verkkokaupan toimitusehdot löytyvät verkkokaupan alapalkin linkistä.

Mikä on verkkokaupasta tehdyn tilauksen toimitusaika?

Toimitusaika on 1-3 vuorokautta. Huomioittehan, että emme voi vaikuttaa kuljetusyhtiöiden (kuten Postin) logistisiin aikatauluihin.

Kuinka pitkä palautusoikeus verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on?

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Jos haluat, voit tutustua verkkokaupan toimitusehtoihin paremmin verkkokaupan alapalkin linkistä.

TUOTTEET JA MATERIAALIT

Missä Kivalo Designin tuotteet valmistetaan?

Kivalo-tuotteet valmistetaan lähtökohtaisesti Rovaniemellä, Suomen Lapissa. Mikäli käytämme alihankintaa, pyrimme käyttämään suomalaista palvelua.

Mistä maasta Kivalo-tuotteiden materiaalit tulevat?

Käyttämämme materiaali on pääasiassa suomalaista. Aina tämä ei toki ole mahdollista - mikäli suomalaista materiaalia ei ole saatavilla, pyrimme käyttämään suomalaista alihankintaa.

Mitä ovat tyypilliset Kivalo-tuotteiden materiaalit?

Tuotteidemme tyypillisiä valmistusmateriaaleja ovat laadukkaat puumateriaalit, kuten suomalainen koivu sekä koivuvaneri. Koivuvanerista merkittävä osa on sertifioitua (PEFC & FSC). Puumateriaalit käsittelemme pääasiassa suojaavilla ja turvallisilla öljy- sekä värivahoilla. Tuotteen niin vaatiessa käytämme myös muita materiaaleja, kuten hiiliterästä, nahkaa tai puuvillaa.

Mitä materiaalia Kivalo Designin puukkojen terät ovat?

Käytämme puukkojen terämateriaalina pääasiassa hiiliterästä (80CrV2), jonka karkaisukovuus on noin HRC 59. Terän hionta on Scandi Grind. Hiiliteräs on kova ja käyttöä kestävä materiaali, jonka teroittaminen on verrattain helppoa. Omimmillaan hiiliteräs on esimerkiksi puun työstössä. Hiiliteräksen huonona puolena on sen vaihteleva kestävyys korroosiota vastaan. Voit suojata puukkosi terän korroosiolta puhdistamalla sen käytön jälkeen huolellisesti. Tarvittaessa terän voi öljytä aika-ajoin suolattomalla öljyllä. Muistathan kuivata terän aina ennen, kuin laitat puukon tuppeen.

Kuinka huollan Kivalo-leikkuulautaa?

Leikkuulauta on öljytty parafiiniöljyllä, joten sen ylläpito on helppoa. Mikäli leikkuulauta pääsee kuivumaan, sitä voi öljytä itse parafiiniöljyllä tai sitä vastaavalla öljyllä. Muistathan, että paras tapa huolehtia puisesta leikkuulaudasta on pestä se käsin!

Kuka suunnittelee Kivalon tuotteet?

Suunnittelemme Kivalo-tuotteet lähtökohtaisesti itse - poikkeuksia voi kuitenkin olla. Mikäli tuotteella on varsinainen pääsuunnittelija, mainitsemme suunnittelijan kyseisen tuotteen tiedoissa verkkokaupassamme.

MEDIALLE

Kuinka saan käyttööni Kivalo Designin logon tai muuta materiaalia?

Logon, kuvituskuvia tai tietoa yrityksestä saatte parhaiten osoitteesta kivalo@kivalodesign.com