• +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus
  • +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus

Käsintehty Havusuola

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Käsintehty Havusuola

Kivalo x Wild from Arctic: Käsintehty Havusuola - Kalaihmisen luottomauste

Kivalo ja Wild from Arctic tuovat pöytääsi aitoa lappilaista makua: Käsintehtyä havusuolaa, joka on pakattu tyylikkäästi lasimyllyyn (90 g). Suola on valmistettu lappilaisesta kuusenkerkästä ja suomalaisesta ruohosipulista, sekoitettuna merisuolaan (85 % seoksesta). Ei lisäaineita, ei mitään muuta. Hajusuola on valmistettu tuoreista kerkistä ja ruohosipulista, jotta maku imeytyy täyteläisesti suolakiteisiin luoden ainutlaatuisen aromin, jossa on havun tuoksua ja vivahdus sitrusta.

Tuotteen erityispiirteet:

- Ainutlaatuinen aromi: Kuusenkerkkä ja ruohosipuli antavat suolalle sen erottuvan maun. Maku on havumainen ja hieman sitruksinen. Se tekee tästä suolasta todellisen luksustuotteen.

- Monipuolinen käyttö: Suunniteltu erityisesti kalalle, mutta sopii erinomaisesti myös kanalle, lihalle, riistalle, vihanneksille sekä kananmuna- ja sieniruokiin. Täydellinen valinta monenlaisiin ruokalajeihin, tuoden syvyyttä ja makua.

- Lappilaiset raaka-aineet: Valmistettu 100 % lappilaisista kuusenkerkistä ja suomalaisesta ruohosipulista, taatusti puhtaita ja aitoja makuja.

- Kätevä lasimylly: Tyylikäs ja kätevä mylly tekee annostelusta helppoa ja säilyttää suolan aromit tiiviisti sisällä.

Käyttövinkkejä:

Kokeile havusuolaa seuraavan kerran valmistaessasi kalaa ja huomaat, kuinka se herättää piristää ruokaasi ainutlaatuisella tavalla. Ripottele hieman havusuolaa kanan tai riistan päälle ennen paistamista tai grillausta, ja anna pohjoisen luonnon maustaa ateriasi. Kokeile myös vihannesruokiin, munakkaisiin tai sieniruokiin. Anna jokaisen aterian olla makumatka pohjolan luontoon!

Wild from Arcticin havusuola tuo pöytääsi ripauksen lappilaista eksotiikkaa, tekee ateriasta erityisen ja nostaa arkiruokailun uudelle tasolle. Tämä on kalaihmisen ja kaikkien luonnollisten ja puhtaiden makujen ystävien toivemauste keittiöön!