• +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus
  • +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus

Hillavaahtokarkit

7,90 €
−30 %
5,50 €
Oho! Tuote on loppuunmyyty, mutta sitä saapuu varastoon pian. Jaksathan vielä hetken - tarvittaessa kysy lisätietoja saatavuudesta!
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Hillavaahtokarkit

Kivalo x Wild from Arctic: Hillavaahtokarkit – Käsintehty, soita syleilevä herkku

Kivalo ja Wild from Arctic yhdistävät voimansa tuodakseen sinulle ainutlaatuisen herkun pohjoisesta - käsintehdyt hillavaahtokarkit (100 g)! Nämä pehmeät, suussa sulavat herkut sisältävät 32 % hillatäysmehua, tuoden esiin hillan - tai lakan, suomuuraimen, valokin, kuten sitä myös kutsutaan – ainutlaatuisen maun, joka on kuin soiden kultaa.

Lisätietoa:
- Ainutlaatuinen maku: Hillatäysmehun käyttö takaa aidon ja intensiivisen maun, joka herättää makunystyrät eloon pehmeän vaahtokarkin muodossa.

- Laadukkaat ainesosat: Valmistettu huolella valikoiduista ainesosista - sokerista, hillatäysmehusta, vaaleasta siirapista, liivatteesta, tomusokerista, maissitärkkelyksestä ja rypsiöljystä.

- Monikäyttöisyys: Täydellinen herkku sellaisenaan nautittavaksi, erinomainen lisä juhlapöytään tai ainutlaatuinen lahjaidea luonnonmarjojen ystävälle.

- Gluteeniton: Sopii gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.
Ainesosaluettelo:

- Sokeri- Hillatäysmehu 32 %

- Vaalea siirappi (sokerisiirappi, inverttisokerisiirappi)

- Liivate

- Tomusokeri (paakkuuntumisenestoaineena E341)

- Maissitärkkelys

- Rypsiöljy
Nämä hillavaahtokarkit ovat esimerkki siitä, että suomalaisesta luonnosta voi löytää todellisia aarteita. Hillan hienostunut maku yhdistettynä vaahtokarkkien pehmeyteen luo unohtumattoman makuelämyksen. Wild from Arctic -hillavaahtokarkit eivät ainoastaan hemmottele makunystyröitäsi, vaan myös tuovat pienen palan suomalaista suota luoksesi. Kokeile ja anna soiden kultaisen herkun viedä sinut makumatkalle pohjoisen luontoon – jokainen makupala on lupaus laadusta ja aidosta nautinnosta!