• +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus
  • +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus

Showroom ja uutuudet - Kivalo Design

Designtuotteita pohjoisen luonnon inspiroimana

Terveisiä Pohjolasta - Kivalolta!

KIVALO DESIGN - Luonnollista muotoilua

Kivalo Design suunnittelee ja valmistaa arktisuutta henkivät tuotteensa käsityönä Suomessa, Rovaniemellä.

Kivalon paja sijaitsee Rovaniemen Viirinkylässä Kivalo-vaarojen juurella.

Persoonalliset Kivalo-tuotteet ovat paitsi mainioita käyttöesineitä, myös erinomaisia lahjatavaroita – oli haussa sitten lahja lähipiirille tai vaikkapa mökkituliainen.

Korppi Puukko

Älykäs ja viekas seikkailija. Muotoiltu käsin Rovaniemellä, Suomen Lapissa!

Korppi Puukko - älyn, viekkauden ja seikkailun symboli. Puukko on suunniteltu muistuttamaan korppia, metsiemme älykästä seikkailijaa. Muotoilu takaa kahvalle sekä veistoksellisen ulkoasun että hyvän käytettävyyden.

Mustaksi värjätty kahva on valmistettu suomalaisesta koivusta ja koivuvanerista. Alahela on messinkiä. Terä on hiiliterästä (105 mm, 80CrV2, HRC 59), joten se soveltuu oivallisesti vuolemiseen ja kiehisten tekoon.

Kuukkeli Puukko

Seikkailijan ystävä. Kuukkeli on metsiemme sosiaalinen tarkkailija, jonka kerrotaan tuovan onnea. Taidokasta käsityötä Rovaniemeltä!

Kuukkeli Puukko on tyylikäs ja kunnioittava keino kuljettaa luonto mukanasi. Tässä puukossa luontomme linnusta inspiroitunut muotoilu kohtaa hyvän käytettävyyden. Käteensopiva muotoilu ja näppärän kokoinen terä takaavat hyvän käyttökokemuksen.

Tuotteen materiaalit henkivät Pohjolan luontoa - puukon kahva on valmistettu suomalaisesta koivusta ja koivuviilusta. Terä on perinteistä, helposti teroitettavaa hiiliterästä.

Aurora Riipus

Revontulet mukanasi - aina

Aurora Riipus on kaunis keino kuljettaa revontulet aina mukanasi! Tähän koruun Kivalo on taltioinut pohjoisen taivaan leimuavat kaunottaret.

Riipuksen materiaalit muistuttavat käyttäjäänsä pohjoisen luonnosta - Aurora on valmistettu suomalaisesta loimukoivusta. Riipus on värjätty ja viimeistelty käsin luonnollisella värivahalla sekä hieman joustavalla kaulanauhalla.

Korppi Riipus

Älykäs ja viekas seikkailija

Korppi Riipus on älyn ja seikkailun symboli. Riipus symboloi luontomme älykästä seikkailijaa, korppia. Luonnollista muotoilua parhaimmillaan!

Mustaksi värjätty riipus on valmistettu käsityönä suomalaisesta koivusta.

Joutsen Paistinlasta

Kauneutta keittiöön

Tämä yksinkertaisen kaunis Joutsen-sarjan lasta on valmistettu käsityönä tervalepästä. Paistinlasta on käsitelty pellavaöljyllä. Käytännöllistä kauneutta keittiöösi!

Joutsen Salaattiottimet

Kauneutta keittiöön

Nämä yksinkertaisen kauniit, Joutsen-sarjan salaattiottimet on valmistettu tervalepästä käsityönä ja viimeistelty pellavaöljyllä. Käytännöllistä kauneutta keittiöösi!