• +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus
  • +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus

Isänpäivälahjat Kivalo Designilta

Etsitkö täydellistä isänpäivälahjaa tai lahjaa isoisälle? Kivalo Designilla on sinulle loistavia vaihtoehtoja!

Anna rakkaallesi kotimainen designpuukko tai ruoanlaittotarvike, jotka yhdistävät käytännöllisyyden ja kauneuden.

Kivalo Design valmistaa tuotteensa käsityönä Suomen Lapissa, Rovaniemellä, joten lahja on kotimainen ja laadukas.

Designpuukot ovat klassisia ja arvostettuja esineitä, jotka ovat sekä käytännöllisiä että tyylikkäitä. Ne ovat täydellisiä kumppaneita retkille, kalastukseen ja ruoanlaittoon. Jokaisella Kivalo Designin tuotteella on oma tarinansa, joka yhdistää sen luontoon ja perinteeseen.

Tee isänpäivästä tai isoisän päivästä erityinen antamalla lahja, joka ilahduttaa ja kestää aikaa. Kivalo Designin tuotteet ovat kestäviä käyttöesineitä, jotka siirtyvät sukupolvelta toiselle ja tuovat luonnon lähemmäksi arkeasi.

Designpuukot | Retkelle, käyttöön ja lahjaksi

Kokki-isän keittiöön kaupunkiin, mökille ja leiritulille

Kivalo Yleisveitsi

Kivalo Yleisveitsi on monikäyttöinen ja soveltuu erinomaisesti erilaisiin leikkaus- ja pilkkomistehtäviin keittiössäsi. Tämä veitsi ei ole vain tehokas apuväline, se on myös tyylikäs lisä keittiösi välinevalikoimaan.

Lisäksi mukana toimitettava vanerinen teräsuojus pitää veitsesi suojassa ja helposti kuljetettavana, joten voit ottaa sen mukaasi retkille ja muihin seikkailuihin.

Tilhi Sieniveitsi

Tässä on ylpeyden aiheemme - Tilhi Sieniveitsi, kaunista ja eloisaa töyhtöpäätä esittävä veitsi, joka syntyi yhteistyössä Rovaniemen kaupungin kanssa. Tämä sieniveitsi on suunniteltu erityisesti sienestäjille ja ulkoilijoille, jotka arvostavat korkealaatuista ja käytännöllistä työkalua sienten keräämiseen.

Pöllö Puukko

Pöllö Puukko ei ole vain työkalu, se on taidekappale, joka heijastaa suomalaisen luonnon kauneutta ja viisautta. Pöllö Puukko yhdistää perinteen ja modernin käytännöllisyyden. Valmistettu suomalaisesta koivusta ja kestävästä hiiliteräksestä, tämä puukko on suunniteltu kunnioittamaan metsiemme viisasta tietäjää, pöllöä.

 

Kivalolta, luonnollisesti!

Kivalo Designin tarina kumpuaa arktisen luonnon, pohjoisen käsityöperinteen ja suomalaisen designin sydämestä. Kivalon juuret ulottuvat Rovaniemen kaupungista Viirinkylään asti, missä metsät ja maisemat inspiroivat meitä luomaan jotain erityistä. Syntyi ajatus yhdistää käytännöllisyys, kestävyys ja kauneus – ja siitä lähti liikkeelle Kivalo Designin tarina.

Jokainen luomuksemme heijastaa paitsi pohjoisen luonnon inspiroimaa estetiikkaa, myös huolellista käsityötä. Kivalo-tuotteiden ytimessä on toiminnallisuus – tuotteet ovat suunniteltu helpottamaan arkea ja antamaan sinulle välineitä nauttia luonnosta ja ruoanlaitosta täysillä. Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita, jotta ne voivat olla uskollisia kumppaneita vuodesta toiseen.

Olipa kyseessä metsäretki, vaellus, mökkireissu, ruoanlaittoseikkailu tai kenties tunteikas lahja, Kivalon puiset designtuotteet ovat muutakin kuin käyttöesineitä – ne ovat tarinoita, jotka yhdistävät käytännöllisyyden ja tyylikkyyden.

Liity matkaamme ja löydä uusia tapoja tehdä arjesta ja erityisistä hetkistä entistäkin merkityksellisempiä Kivalo-tuotteiden avulla.

PS. Kivalo Designin tuotteilla on Avainlippu- ja Design from Finland -sertifikaatit. Tuotteemme valmistetaan Suomessa, Rovaniemellä. Käytännöllistä ja arktista muotoilua, luonnollisesti!