• +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus
  • +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus

Tekijä tuotteiden takana

Olen Heikki Alakulppi, Rovaniemeltä kotoisin oleva puuseppä, muotoilija. Tuon yritykseemme vahvaa käsityö- ja muotoiluosaamista. Osaamista puuntyöstöstä ja muotoilusta on kertynyt jo lähes kahdelta vuosikymmeneltä. Vahvuuteni ovat laaja tietämys materiaaleista, työtavat sekä kädentaidot.

Valmistuin puusepäksi 2006, jonka jälkeen pääsin töihin Marttiinin puukkotehtaalle. Siellä aikaa vierähti 12 vuotta. Puukonvalmistuksessa kiehtoi käsillä tekeminen ja perinteisten valmistustapojen oppiminen. Erikoistuin valmistamaan puukonkahvoja varsinkin poron- ja hirvensarvesta. Viimeiset vuodet sain vastuulleni valmistaa asiakkaiden suunnittelemia yksilöllisiä puukkoja sekä itseni suunnittelemia uniikkipuukkoja.

Tuotteita suunnitellessa inspiroidun Suomen luonnosta ja sieltä löytyvistä eläimistä, luonnonilmiöistä, muodoista sekä väreistä ja se näkyykin Kivalo-tuotteissa vahvasti. Tuotteissa pidän tärkeänä, että ne ovat kauniita ja laadukkaasti valmistettuja, mutta toimivat myös käyttötarkoituksessaan.

Heikki Alakulppi

Toimitusjohtaja, puuseppä, muotoilija

Retkeilyä ja verkkokauppaa

Pitkän linjan outdoor-mies Lapista. Yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista ja digitaalisesta kaupankäynnistä retkeilytuotteisiin suuntautuen. Kivalon tiimiin tuon vahvan tietämyksen ja näkemyksen näistä osa-alueista.

Pitkä kokemukseni tuotannon, logistiikan, varastonhallinnan, projektijohtamisen ja henkilöstöjohtamisen saralta antaa vahvat eväät ymmärtää kokonaisuuksia.

Arvojeni perusta ovat laadukkaat ja pitkäikäiset tuotteet, käsin tekemisen taito ja uniikki muotoilu. Kivalo vastaa näihin kaikkiin arvoihin 5/5!

Vapaa-aikanani kokkaan ja vaellan intohimoisesti - Kivalon tuotteiden kanssa totta kai!

Ari Paksuniemi

Verkkokauppa ja myynti

Digitaalista retkeilyä

Teollinen muotoilija TaM, joka retkeilee Kivalolla varsinkin brändimuotoilun luona. Avainsanoja ovat etenkin käytettävyys ja visuaalisuus!

Kivalo-retkien ulkopuolella löydän itseni esimerkiksi teknologian ja taiteiden parista.

Ville Kivilompolo

Brändi ja markkinointi