• +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus
  • +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus
Kivalo Designin sisustustuotteet

Syksyn kauneimmat puiset sisustustuotteet!

Vettä sataa ropisee! Kesän aurinko on jo kääntynyt kohti talviuniaan.

Nyt onkin loistava aika luoda kotiin rauhallista ja luonnollista tunnelmaa. Mukavaa kotoilua varten Kivalolla on teille pari tuotevinkkiä - toivottavasti tykkäätte!

Lämmintä tunnelmaa vaikkapa tv-tason tai kirjahyllyn pinnoille tuovat Kivalon figuurit. Figuureista esittelemme tällä kertaa pöllökaksikon; eli Tunturipöllö Figuurin ja Iso Tunturipöllö Figuurin.

Nämä pöllöt lentävät kotiisi heti, kunhan ne on ensin valmistettu käsityönä suomalaisesta koivusta. Pöllöfiguurit on käsitelty luonnollisella öljyvahalla sekä suojaöljyllä. Kaunista ja luonnollista suomalaista muotoilua!

Kivalo Designin pöllöperhe on lentänyt viime aikoina myös muihin kotimaisiin muotoilutuotteisiin. Kesän 2022 uutuuksina esittelimme pöllösarjaan kuuluvat ripustimet:

Näistä ripustimista - tai koukuista, nupeista, napeista, naulakoista, onhan rakkaalla lapsella monta nimeä - esimerkiksi Tunturipöllö Ripustin ja Iso Tunturipöllö Ripustin tuovat kotiisi raikasta ja käytännöllistä designia. Ja miksipä ei, sillä nätti funktionaalisuus on aina in! Kuten figuurit, myös nämä pöllöt on valmistettu Lapissa käsityönä suomalaisesta koivusta.

Entäpä sitten, jos figuurit tai ripustimet eivät olekaan se oma juttu - tai juuri tämän syksyn tarve? No, sittenpä vaihtoehtona on esittää esimerkiksi keittiötarvikkeita, jotka piristävät kodin tunnelmaa niin visuaaliselta kuin käytännölliseltä kantiltakin katsottuna.

Keittiötarvikkeiden aatelia Kivalo Designilta ovat käsityönä tervalepästä valmistetut, öljykäsitellyt leikkuulaudat. Muutaman esimerkin mainitakseni, Teeri Tarjoilulauta ja Teeri Leikkuulauta tuovat oivan lisän kodin keittiöaskareisiin. Näiden avulla pilkot näppärästi niin tomaatit kuin makkaratkin. Toimivatpa ne tosiaan myös tarjoilussa.

Suosittelemme tutustumaan tuotteisiin Kivalo Designin verkkokaupassa - mukavaa loppukesää ja tulevaa syksyä!

Jutussa esitellyt tuotteet:

PS. Muistathan seurata meitä Instagramissa. Huippua jos muistat - nähdään retkillä!

KIVALO DESIGN | LUONNOLLISTA MUOTOILUA #kivalo #kivalodesign #minunkivaloni #mykivalo #rovaniemi #roi #rollo #lappi #lapland #lapponia #suomi #finland #finnishdesign #luonnollistamuotoilua