• +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus
  • +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus

Yllätä henkilöstösi ja yhteistyökumppanisi ainutlaatuisilla Kivalo-tuotteilla!

Kivalolta saat vaivattomasti tyylikkäät ja laadukkaat yrityslahjat, suoraan valmistajalta. Tutustu huolella valittuihin vaihtoehtoihimme, kun haluat tehdä vaikutuksen henkilöstöön, yhteistyökumppaneihin tai arvostettuihin asiakkaisiin.

Kivalo Design valmistaa tuotteensa käsityönä Suomen Lapissa, Rovaniemellä, joten lahja on kotimainen ja laadukas. Tuotteemme ovat kestäviä käyttöesineitä, jotka siirtyvät sukupolvelta toiselle ja tuovat luonnon lähemmäs arkeasi.

Valikoimastamme löydät personoitavat tuotteet, kuten Kivalo Leikkuulauta, omalla viestillä tai yrityksen logolla – juuri sellaisia lahjoja, jotka jättävät pysyvän muiston.

Tilaa yrityslahjat kätevästi verkkokaupastamme tai pyydä tarjous sähköpostitse. Yhdistä luonto ja arki Kivalon tyylikkäällä muotoilulla!

Valmiit tuotesetit

Etsitkö hienoa lahjaa eläköityvälle kollegalle?

Kivalo tarjoaa ainutlaatuisen ja tyylikkään vaihtoehdon - personoidun designpuukon!

Lisää henkilökohtainen merkitys antamalla puukolle kaiverrus, joka voi sisältää esimerkiksi kollegan nimen, työuran päivämäärät tai kiitoksesi hänelle. Personointi tekee lahjasta arvokkaan ja hienon muiston.

Kivalon designpuukko on paitsi käytännöllinen työkalu myös kaunis koriste-esine, joka symboloi kollegan pitkää ja menestyksekästä uraa. Se on lahja, joka kantaa mukanaan kiitollisuuden ja arvostuksen tunnetta!

Kiitä henkilöstöä hyvästä työstä!

Tyylikkään ja käytännöllisen leikkuulaudan tai muun laadukkaan ruoanlaittovälineen antaminen on mainio tapa osoittaa arvostusta ja kiitollisuutta hyvästä työstä. Kivalo-valikoima tarjoaa korkealaatuisia ja kustomoitavia vaihtoehtoja, jotka tekevät lahjasta merkityksellisen.

Kivalon valikoimasta löytyvät myös muut upeasti muotoillut ruoanlaittovälineet, kuten tyylikkäät veitset ja uniikit keittiötarvikkeet. Näillä välineillä ei ainoastaan valmisteta herkullisia aterioita, vaan ne symboloivat myös korkeaa ammattitaitoa ja omistautumista.

Personoidut tuotteet yrityksellesi?

Voimme tarjota yrityksellesi oman personoidun tuotteen, joka ei ainoastaan kanna brändiäsi, vaan luo unohtumattoman ja uniikin vaikutuksen!

Kivalo Designin räätälöidyt tuotteet yhdistävät laadukkaan suunnittelun, käytännöllisyyden ja brändin voiman luoden ainutlaatuisen kokemuksen asiakkaillesi, työntekijöillesi tai kumppaneillesi.

Kivalon ammattitaitoinen tiimi auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sellaisen kustomoidun tuotteen kuin haluat. Laadukkaat materiaalit, huolellinen suunnittelu ja räätälöity viimeistely varmistavat, että brändisi esiintyy parhaimmillaan!

Puukot ja veitset

Ruoanlaitto

Retkelle, luontoon ja lahjaksi

Kivalolta, luonnollisesti!

Kivalo Designin tarina kumpuaa arktisen luonnon, pohjoisen käsityöperinteen ja suomalaisen designin sydämestä. Kivalon juuret ulottuvat Rovaniemen kaupungista Viirinkylään asti, missä metsät ja maisemat inspiroivat meitä luomaan jotain erityistä. Syntyi ajatus yhdistää käytännöllisyys, kestävyys ja kauneus – ja siitä lähti liikkeelle Kivalo Designin tarina.

Jokainen luomuksemme heijastaa paitsi pohjoisen luonnon inspiroimaa estetiikkaa, myös huolellista käsityötä. Kivalo-tuotteiden ytimessä on toiminnallisuus – tuotteet ovat suunniteltu helpottamaan arkea ja antamaan sinulle välineitä nauttia luonnosta ja ruoanlaitosta täysillä. Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita, jotta ne voivat olla uskollisia kumppaneita vuodesta toiseen.

Olipa kyseessä metsäretki, vaellus, mökkireissu, ruoanlaittoseikkailu tai kenties tunteikas lahja, Kivalon puiset designtuotteet ovat muutakin kuin käyttöesineitä – ne ovat tarinoita, jotka yhdistävät käytännöllisyyden ja tyylikkyyden.

Liity matkaamme ja löydä uusia tapoja tehdä arjesta ja erityisistä hetkistä entistäkin merkityksellisempiä Kivalo-tuotteiden avulla.

PS. Kivalo Designin tuotteilla on Avainlippu- ja Design from Finland -sertifikaatit. Tuotteemme valmistetaan Suomessa, Rovaniemellä. Käytännöllistä ja arktista muotoilua, luonnollisesti!

Tarjouspyynnöt

Ota yhteyttä osoitteeseen kivalo@kivalodesign.com ja hoidetaan hommat kuntoon!