• +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus
  • +358 40 669 7257 (ma-pe klo 10-16)
  • Toimitus 1-3 päivää, alk. 2,90€
  • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
  • Ilmainen teräkaiverrus

ÄITIENPÄIVÄLAHJAT

Kivalon lahjaideat äidille ja isoäidille

Äitienpäivälahjat Kivalo Designilta

Etsitkö kaunista äitienpäivälahjaa? Jos vastaus on kyllä, Kivalo suosittelee tutustumaan mm. meidän tyylikkäisiin designpuukkoihin, leikkuulautoihin ja keittiövälineisiin!

Kivalo Design valmistaa tuotteensa pääosin käsityönä Suomen Lapissa, Rovaniemellä.

Kivalon kotimaisiin puukkoihin on saatavilla yksilöllinen terämerkintä. Puukot ovat saatavilla lahjalaatikossa.

Kivalo-tuotteilla on Avainlippu- ja Design from Finland -sertifikaatit. Luonnollista, arktista muotoilua. Valmistettu Rovaniemellä!

Lahjaideoita

Joutsen Salaattiottimet

Nämä yksinkertaisen kauniit, Joutsen-sarjan salaattiottimet on valmistettu tervalepästä käsityönä ja viimeistelty pellavaöljyllä. Käytännöllistä kauneutta keittiöösi!

Kivalo Yleisveitsi

Veitsi on muotoiltu miellyttäväksi ja helppokäyttöiseksi yleisveitseksi niin kotikeittiöön, mökille kuin erätulillekin. Veitsi on yleisveitsi, joten kokonsa puolesta se sopii mainiosti esim. kasvisten, vihannesten ja lihan käsittelyyn.

Kuukkeli Puukko

Kuukkeli Puukko on tyylikäs ja kunnioittava keino kuljettaa luonto mukanasi. Tässä puukossa luontomme linnusta inspiroitunut muotoilu kohtaa hyvän käytettävyyden. Käteensopiva muotoilu ja näppärän kokoinen terä takaavat hyvän käyttökokemuksen.

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Nopeat toimitukset valitsemaasi noutopisteeseen!

Ilmainen teräkaiverrus Itselle tai lahjaksi!

Puukko - aina mainio lahjaidea!

Retkeillessä yksi esine on kenties se kaikista tärkein, nimittäin puukko. Kukapa meistä ei joskus olisi tarvinnut kunnon työkalua leirinuotiolla ollessaan?

Kivalo Designin puukoilla kiehiset ja makkaratikut syntyvät vaivattomasti. Aikaa jää taatusti leirinuotion loimusta nauttimiseen!

Designpuukot ovat mainio lahjaidea. Puukko on käytännöllinen ja kaunis esine, jolla on merkitystä niin lahjan saajalle kuin antajallekin.

Suosittelemme esimerkiksi näyttäviä Teeri- ja Korppi-sarjojen puukkoja.